Официално откриване

11.11.2017

Евротръст каза “Не на хартията!” и даде официален старт на дейността си с изискано парти в Квадрат 500 в столицата.

На откриването присъстваха над 200 гости - топ мениджъри на банки, застрахователни компании, водещите телекоми и висши представители на държавата. На голям екран бяха представени забавни видеа, демонстриращи различни приложения на технологичното решение на Евротръст. Проф. д-р Георги Димитров - член на Съвета на директорите, представи пред гостите огромните възможности на решението - истински “game changer”, даващ възможност за виртуализация на всеки бизнес и на предоставянето на услугите на електронното правителство.

Изпълнителният директор на УниКредит Булбанк г-н Левон Хампарцумян заяви задоволството на банката от партньорството с Евротръст и обяви, че банката изцяло застава зад компанията и че работи по интегриране на приложението във всичките й услуги.

Председателят на Държавната агенция за електронно управление г-н Росен Желязков направи вдъхновяващо изказване и поздрави Евротръст от името на Агенцията за неговия старт, като подчерта, че разработената технология отваря нова страница в начина на предоставяне на услуги по електронен път и в частност на електронни административни услуги. Той пожела успех на компанията и с натискането на виртуален бутон от мобилен телефон “разряза” с виртуална ножица лентата, даваща официален старт на Евротръст.